muntyana-sche-na-dva-misyatsi-vidstoronili-vid-posadi-golovi-chernivetskoyi-oblradi

Мунтяна ще на два місяці відсторонили від посади голови Чернівецької облради

 • 11399 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Вищий антикорупційний суд ще на два місяці відсторонив від займаної посади голову Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна, якого підозрюють в отриманні хабаря за сприяння в передачі в оренду оздоровчого комплексу. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"Вищий антикорупційний суд задовольнив клопотання прокурора САП та продовжив відсторонення від займаної посади у зв’язку із притягненням до кримінальної відповідальності голови Чернівецької обласної ради, який підозрюється в отриманні неправомірної вигоди за сприяння в передачі в оренду оздоровчого комплексу", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що строк дії відсторонення — до 1 серпня 2020 року.

"Також, ВАКС до 1 серпня 2020 року продовжив процесуальні обов’язки, покладені на голову Чернівецької обласної ради",- зазначається в повідомленні.

Зокрема, Мунтян має прибувати за кожною вимогою до детектива, прокурора та суду; не відлучатися із Чернівців та Чернівецької області без дозволу детектива, прокурора або суду; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватись від спілкування з другим підозрюваним у справі та визначеними в ухвалі свідками; здати на зберігання до управління ДМС у Чернівецькій області паспорти громадянина України для виїзду за кордон та носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, раніше суд відсторонив Івана Мунтяна від посади голови Чернівецької обласної ради.

Як повідомлялося, ВАКС обрав запобіжний захід у вигляді застави у понад 10 млн грн голові Чернівецької обласної ради Івану Мунтяну, якого підозрюють в отриманні 180 тис. доларів хабаря.

Також нагадаємо, суд залишив без змін запобіжний захід голові Чернівецької облради.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП