murayev-marionetka-vladi-dlya-zaplutuvannya-opozitsiynikh-vibortsiv-ekspert

Мураєв - маріонетка влади для заплутування опозиційних виборців - експерт

 • 6171 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Політик Євген Мураєв став маріонеткою влади для того, щоб своєю політичною партією відхопити частину голосів у реальної опозиції. Таку думку на своїй сторінці в Facebook озвучив політичний консультант Олексій Голобуцький, передає УНН.

"Дивлюся на рейтинги і задаюся питанням:" А навіщо взагалі на вибори йде Оппоблок? "Їх рейтинг зараз бовтається в районі статистичної похибки і очевидно, що вони в новий парламент не заходять ніяким боком. Проте, вони вперто продовжують вести агітацію. Євген Мураєв, номер 1 в списку Оппоблока, не вилазить з ефірів вечірніх політичних ток-шоу. Навіщо він це робить? Відповідь дуже проста: Євген Мураєв з його "Оппоблоком" - практично офіційно став "технічним кандидатом". Банальної "болванкою" з розрахунком, що на знайоме і схожу назву зреагує хоча б кожен десятий виборець "Опозиційною платформи - За життя". Нехай ОТЗЖ зараз активно нарощує рейтинг, який, за деякими даними, вже піднявся до 14%. Нічого - якщо кожен 10-й промахнеться і поставить галочку навпроти "технічного опозиціонера", завдання Мураєва буде виконана ", - вважає експерт.

Він зазначив, що хоча бенефіціар у дій Мураєва, можливо, не один, але в першу чергу в цьому зацікавлена партія "Слуга народу", якою необхідно зменшити відтік виборців до ОТЗЖ, як це відбувається зараз.

"Процес активізувався після різкої зміни риторики президента Зеленського з приводу світу в країні та відмови знижувати тарифи. І тут Мураєва використовують як маріонетку, готову стати таким "відволікаючим маневром". Робить він це, очевидно, не тільки за "спасибі", - зазначив політолог.

Він також підкреслив, що це не перша спроба послабити позиції ОТЗЖ. Мураєв ще восени спробував розвалити партію "За життя" своєю спробою вийти з партії і повести за собою людей.

"Вийшовши з неї (партії" За життя "- ред.) І заснувавши свою власну політичну силу -" Наші "(яку потім успішно злив під Оппоблок). А зараз ось ще й підробляє у Зеленського. Мураєв взагалі любить бути "корисним чоловічком" у будь-якій владі. Загалом, Мураєв успішно освоїв "найдавнішу професію" і працює вже з задоволенням навіть ", - підсумував Олексій Голобуцький.

Українські Національні Новини

Політика