murayev-zaproponuvav-pereviriti-vsikh-kandidativ-na-narkozalezhnist

Мураєв запропонував перевірити всіх кандидатів на наркозалежність

 • 26505 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Кандидат в президенти України Євген Мураєв закликав усіх колег, які заявили про участь у виборах глави держави, пройти наркологічну експертизу. На своїй сторінці в соціальній мережі він повідомив, що сам добровільно здав аналізи в Київській міській наркологічній клінічній лікарні та підкреслив, що це має бути нормою, повідомляє УНН.

"У Верховній Раді лежить мій законопроект , який передбачає обов'язкову процедуру перевірки на наркотичну та алкогольну залежність людини, її психічного здоров'я, що йде на будь-яку керівну посаду в державі. Людина, керуючий трамваєм і відповідає за долі кількох десятків людей, проходить подібну перевірку, а слуги народу, які відповідають за країну і долі десятків мільйонів, чомусь немає. Це не справедливо, а результат останніх п'яти років говорить, що це ще небезпечно і дуже трагічно ", - зазначив політик.

За його словами, запропонувавши відповідну процедуру, він почав себе, проте тепер створено прецедент, завдяки якому кожен громадянин може запитати у кандидатів в президенти відповідну довідку.

"Так що всякий пристойний політик повинен це питання передбачити. Приєднуйтесь, дорогі колеги ", - закликав Євген Мураєв.

Українські Національні Новини

Політика