mustafa-nayyem-ocholiv-agentstvo-vidnovlennya

Мустафа Найєм очолив Агентство відновлення

 • 1260521 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Головою Агентства відновлення призначено Мустафу Найєма. Відповідне рішення ухвалив Кабінет Міністрів на своєму засіданні, передає УНН.

Деталі

Як повідомив представник Кабміну у Верховній раді Тарас Мельничук, Найєм залишає посаду заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України. Натомість він очолить Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

Додамо

Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков зауважив, що в Агентстві відновлення продовжиться робота у рамках стратегічного плану повоєнної відбудови. 

"Ключові задачі, які поставлені перед керівником Агентства – запуск фактичної роботи з першими об'єктами відновлення, відпрацювання механізму взаємодії з донорами - Урядами країн, міжнародними фінансовими інституціями, неурядовими організаціями, а також координація запитів від регіонів щодо пріоритетних проєктів відновлення.

Ми розуміємо, що одне з головних питань, який ставить суспільство - прозорість та підзвітність процесів відновлення. Можу сказати, що впродовж найближчих двох місяців в системі Агентства має запрацювати Антикорупційний офіс в центрі та регіонах. Разом з тим, ми відкриті до співпраці з представниками громадськості в питаннях протидії корупції та впровадження сучасних стандартів і процедур в процесі управління проєктами», – додав Кубраков.

Нагадаємо

З серпня 2021 року Мустафа Найєм працював в команді Міністерства інфраструктури, а згодом Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури. Сферою його відповідальності було дорожнє господарство, автомобільні перевезення, безпека на транспорті, розвиток прикордонної інфраструктури та сервісів для водіїв.

Українські Національні Новини

Політика