mustafayeva-zaklikala-kharkivyan-ne-vestisya-na-gori-kokosiv-terekhova

Мустафаєва закликала харків'ян не вестися на "гори кокосів" Терехова

 • 39953 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. Депутат Харківської міської ради від "Слуги народу" і майбутній кандидат на посаду міського голови Аліна Мустафаєва закликала харків'ян задуматися над підтримкою Ігоря Терехова, який обіцяє дивіденди і пільги в обмін на підтримку на виборах, передає УНН.

Деталі

Мустафаєва додає, що вже неодноразово стикалася з людьми, яким Терехов обіцяє різні "блага" в обмін на його підтримку. Але насправді всі блага отримував Терехов, а записував на маму і дружину, стверджує депутат від "Слуги народу".

"Порада тим людям, хто його не просто підтримує, а ще й фінансує, допомагає ... Я прекрасно розумію, що вам зараз обіцяють "гори кокосів" і так далі, землі якісь, пільги, можливо якісь підряди, тендери, я вже не від першої людини це чую ... Ви впевнені, що він взагалі дотягне до реєстрації?" - зазначила вона.

Детальніше

Мустафаєва передбачає, що вкладені інвестиції в Терехова швидко прогорять, а обіцяні дивіденди ніхто не отримає.

Вона так само звернула увагу на уявну "красиву обгортку", яка демонструється харків'янам, приховуючи від очей зруйновану інфраструктуру міста.

"Те ж саме, що ви вселяється в обшарпану квартиру без дверей і вікон з дірою в стіні і вішаєте собі люстру, блискучу за два мільйони гривень. Хто вас розумним назве? Ніхто! І це тенденція нашого міста - замилювання очей, налаштовувати підсвічування і все інше, приховуючи за цією ширмою справжні руїни, те, що в реальності відбувається в нашому житті, наших будинках і дворах", - резюмувала Мустафаєва.

В контексті

У кінці жовтня в Харкові відбудуться вибори мера. Ймовірними кандидатами називають Михайла Добкіна, Ігоря Терехова, Аліну Мустафаєву і Юлію Світличну. За прогнозами політологів, жоден кандидат не пройде в один тур, а в другому турі цілком ймовірно будуть змагатися Добкін і Терехов.

Українські Національні Новини

Політика