mvf-chekaye-vid-ukrayini-priznachennya-glavi-nbu-lagard

МВФ чекає від України призначення глави НБУ - Лагард

 • 12849 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Міжнародний Валютний Фонд чекає від України неминучого призначення на постійній основі незалежного голови центрального банку в Україні. Про це розповіла голова МВФ Крістін Лагард у кулуарах всесвітнього економічного форуму в Давосі, передає УНН.

“У мене щойно була дуже приємна зустріч з президентом Порошенко та членами його команди, і це справді дало нам шанс поговорити про всі заходи, що вже вживаються”, — зазначила голова фонду.

За її словами, МВФ сподівається від України на виконання нових умов, про які вона спілкувалась з Президентом, а також дотриманням старих, для отримання макрофінансової допомоги.

“...Ми говорили про неминуче призначення на постійній основі незалежного голови центрального банку в Україні, що є зараз необхідним”, — додала Лагард.

Раніше прес-секретар МВФ Джеррі Райс повідомив, що голова Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард і Президент України Петро Порошенко планують зустрітися у Давосі.

За його словами, "вони обговорять прогрес реформ в Україні, зокрема, тих, які прокладуть шлях до завершення перегляду програми”.

Українські Національні Новини

Політика