mvs-anulyuvalo-litsenziyi-chotirokh-okhoronnikh-firm-chiyi-pratsivniki-brali-uchast-u-perestriltsi-v-brovarakh

МВС анулювало ліцензії чотирьох охоронних фірм, чиї працівники брали участь у перестрілці в Броварах

 • 15255 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Міністерство внутрішніх справ, на прохання слідчих Національної поліції, анулювало ліцензії чотирьох охоронних фірм, працівники яких були учасниками стрілянини в Броварах. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу МВС.

“Слідчі Національної поліції, в рамках розслідування кримінальних проваджень щодо стрілянини у Броварах, звернулися до Міністерства внутрішніх справ для проведення перевірки діяльності чотирьох столичних охоронних фірм, працівники яких, за інформацією досудового розслідування, є учасниками стрілянини у Київській області. Наказами Міністерства від 5 червня 2020 повністю анульовано ліцензії на провадження охоронної діяльності: ТОВ “Профохорона”, ТОВ “Охоронна група “Київ-центр”, ТОВ “ДВ-Сек’юріті”, ТОВ “Охоронна група “Форт-3”, - зазначив заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Гончаров.

Він додав, що слідством встановлено, що особи, які мають відношення до вказаних охоронних фірм, неодноразово залучалися до участі у масових заходах, де застосовувались незаконні дії.

Нагадаємо, у Броварах сталася стрілянина через перерозподіл маршрутів перевезення пасажирів. У результаті тілесні ушкодження отримали троє осіб.

Запобіжні заходи обрано для 39 підозрюваних.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП