mvs-do-kiyeva-na-final-lch-ne-pustyat-ubolivalnikiv-yaki-nezakonno-vidviduvali-krim

МВС: до Києва на фінал ЛЧ не пустять уболівальників, які незаконно відвідували Крим

 • 9246 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Прикордонники не пустять до Києва на фінал Ліги чемпіонів УЄФА порушників законодавства при перетині кордону України, зокрема тих, хто незаконно відвідував Крим. Про це заявив глава МВС Арсен Аваков журналістам, передає УНН з посиланням на прес-службу відомства.

Як повідомив глава Державної прикордонної служби України Петро Цигикал, уболівальників на фінали Ліги чемпіонів з футболу будуть пропускати за попередніми списками в прискореному порядку.

"Ми будемо працювати за попередніми списками, ми отримаємо списки від авіаційних компаній і опрацюємо. Ми знаємо, хто до нас прилетить, і вони будуть проходити у прискореному режимі", - сказав він.

При цьому міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков додав, що це не стосується порушників законодавства при перетині кордону України.

"Крім порушників державного кордону, які у нас є в наших базах даних, крім тих, хто незаконно відвідував Крим, крім тих, хто порушує закони України або приїжджає з провокаційними цілями, з прапорами неназваних республік або ще щось", - заявив він.

Як повідомляв УНН, “Бориспіль” готується прийняти близько 130 додаткових чартерів з футбольними фанатами.

Українські Національні Новини

Суспільство