mvs-frantsiyi-nazvalo-kilkist-postrazhdalikh-cherez-vibukh-u-parizhi

МВС Франції назвало кількість постраждалих через вибух у Парижі

 • 18629 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Окрім загиблих двох пожежників, ще 47 людей постраждали у результаті вибуху у пекарні в центрі Парижа. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Франції Крістоф Кастанер, передає УНН.

"На цей час загинули 2 пожежних з пожежної бригади Парижа. 10 осіб перебувають у стані "абсолютної невідкладності", включаючи пожежного. 37 осіб перебувають у стані "відносної невідкладності", - повідомив Кастанер у Twitter.

Додамо, у Франції долікарняне медичне сортування у разі катастроф використовує чотирирівневу шкалу: "поза невідкладністю" (1), "абсолютна невідкладність" (2), "відносна невідкладність" (3) та "медико-психологічна невідкладність" або "причетний, тобто легкопоранений або просто психологічно шокований" (4).

Нагадаємо, раніше французькі ЗМІ з посиланням на Кастанера повідомляли, що чотири людини загинули у результаті потужного вибуху у центрі Парижа, у тому числі двоє пожежників.

12 січня зранку потужний вибух стався в одному з будинків у Парижі у Франції.

Місцем вибуху стала пекарня. Подія сталася близько 9 ранку, у будівлях навколо від вибуху розбито кілька вітрин та вікон.

Поліція не повідомляла про постраждалих українців внаслідок вибуху у Парижі.

Українські Національні Новини

Новини Світу