mvs-gruziyi-zatrimalo-vzhe-37-uchasnikiv-aktsiyi-bilya-parlamentu

МВС Грузії затримало вже 37 учасників акції біля парламенту

 • 12823 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. Міністерство внутрішніх справ Грузії затримало під час акції біля парламенту 37 осіб за адміністративні правопорушення, а саме за непокору та хуліганство. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу МВС Грузії.

"Під час акції протесту біля будівлі парламенту 18 листопада Міністерство внутрішніх справ затримало 37 осіб за порушення статті 173 Кодексу про адміністративні правопорушення (непокору правоохоронцям) та статті 166 (хуліганство)", - йдеться у повідомленні.

Так, станом на 18 листопада, на проспекті Руставелі поранено 4 протестуючих та 2 правоохоронців. Травмовані особи були обстежені медичними установами.

Нагадаємо, активісти заблокували вхід до парламенту Грузії і заявили, що депутати не зможуть потрапити в будівлю, поки головна вимога протестуючих про проведення виборів за пропорційною системою не буде задоволена.

Після цього, спецпризначенці почали відтісняти протестувальників з дороги біля парламенту в Грузії. У результаті, МВС Грузії затримало 18 учасників акції біля парламенту.

Проте після розгону спецпризначенцями, у Тбілісі поновилися акції протесту біля парламенту.

Українські Національні Новини

Новини Світу