mvs-planuye-onoviti-park-kateriv-prikordonnikiv

МВС планує оновити парк катерів прикордонників

 • 11185 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Міністерство внутрішніх справ розглядає можливість оновлення парку патрульних катерів Державної прикордонної служби України та веде переговори з Францією щодо закупівлі патрульних катерів для прикордонників. Про це повідомляє пресслужба МВС, передає УНН.

"МВС розглядає можливість оновлення парку патрульних катерів Державної прикордонної служби України. Однією з найбільш прийнятних для співробітництва є пропозиція французької компанії ОСЕА", - сказав голова МВС Арсен Аваков.

Так, Арсен Аваков обговорив це з послом Франції в Україні Етьєном де Понсеном.

"Основна вимога - локалізація будівництва та залучення українських виробників у проект оновлення парку патрульних катерів", - сказав Аваков під час зустрічі з послом.

Етьєн де Понсен своєю чергою зазначив, що Франція зацікавлена у довгостроковому співробітництві з Україною. А також окремо підкреслив успішність реалізації спільного проекту по створенню Єдиної системи авіаційної безпеки та цивільного захисту.

Як раніше повідомляв УНН, США будуть сприяти розвитку корабельно-катерного складу Державної прикордонної служби України. 

Українські Національні Новини

Політика