mvs-rozrobilo-proekt-postanovi-schodo-reyestratsiyi-avtomobiliv

МВС розробило проект постанови щодо реєстрації автомобілів

 • 13012 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Міністерство внутрішніх справ розробило проект постанови щодо внесення змін до державної реєстрації автомобілів, автобусів та інших транспортних засобів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства.

"Проект постанови розроблено у зв’язку з необхідністю удосконалення процедури державної реєстрації транспортних засобів, зокрема в частині недопущення відчуження транспортних засобів особами, які внесені до Єдиного реєстру боржників, можливості подання заяви та документів, необхідних для реєстрації транспортних засобів через Інтернет в електронному вигляді, спрощення процедури огляду транспортних засобів під час їх державної реєстрації", - повідомили в МВС.

Також зазначається, що проект постанови передбачає можливість перереєстрації та зняття з обліку, визначення порядку перереєстрації транспортних засобів, що належать юридичним особам недержавної форми власності, а також транспортних засобів які є внесками учасників до статутного фонду господарських товариств.

Нагадаємо, в Україні з початку цього року розмитнили лише два автомобілі з іноземною реєстрацією.

Українські Національні Новини

Політика