myaso-oliya-ta-khlib-sotsialniy-magazin-mkhp-na-vinnichchini-vzyav-pid-svoyu-prodovolchu-opiku-vpo

М’ясо, олія та хліб: Соціальний магазин МХП на Вінниччині взяв під свою продовольчу опіку ВПО

 • 313605 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Соціальний магазин МХП, який працює у Ладижині Вінницької області, вирішив підтримати вимушено переміщених осіб та взяв їх під свою опіку, повідомляє УНН з посиланням на Фонд “МХП-Громаді”.

Цитата

“Кожен, хто, рятуючись від російської агресії, знайшов тимчасовий прихисток у Ладижині, Лукашівці, Василівці, Заозерному та селищі Губник, отримає спеціальну пластикову карту для здійснення покупок у соціальному магазині. Щомісяця вимушено переміщені особи, яких в Ладижині вже понад 2 000, зможуть придбати тут до 4 кг м'яса птиці, 2 л олії та 10 буханок хліба (протягом місяця) за суттєво нижчими цінами”, - зазначили в “МХП-Громаді”.

У Фонді підкреслили, що всебічна підтримка вимушено переміщених осіб у громадах – це двосторонній процес, де спільна робота місцевої влади та соціально відповідального бізнесу створюють максимально ефективні механізми допомоги тим, хто цього найбільше потребує.

Додамо

Соціальні магазини МХП працюють на Київщині, Вінниччині, Черкащині та Дніпропетровщині.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу