myaso-z-muzeynimi-eksponatami-mobilizovaniy-z-donetska-rozpoviv-pro-plani-zvaliti-z-viyni-rozvidka

"М’ясо" з музейними експонатами – "мобілізований" з Донецька розповів про плани "звалити" з війни - розвідка

 • 110616 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. В перехопленій розмові «мобілізований» із так званої «ДНР» розповідає про плани його підрозділу піти з позицій до кінця травня. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає УНН.

Деталі

«Мобілізований» житель з Донецька пояснює, що після 26 травня всі, хто знаходиться з ним поруч на позиціях, збираються «валити», разом з комбатом та полковником зі штабом. Їх кинули на передову, проте не надали необхідного спорядження.

Цитата

«У нас є «мосінки», це снайперські гвинтівки 43-го року. На них росіяни дивляться, навіщо це вам? Це ж музейний експонат. Нас називають «святі», ми питаємо «чому?». Вони кажуть, ви ж ходите без спорядження, без каски. Чеченці називають м’ясом», – розповідає вояка.

Далі пояснює, що в зону бойових дій їх привезли неофіційно: «Ми перетнули кордон як «вантаж 200». Нас тут навіть немає. Тому, якщо скажуть, що дезертир, іди ти на х… Мене тут немає. Доведи зворотне. Ми ж, типу, добровольці. А насправді, добровільно примусово».

Нагадаємо

Українські слідчі продовжують документувати злочини російської армії проти мирного населення України. Після Ірпеня та Тростянця працівники ДБР почали документувати злочини військових рф у населених пунктах на Чернігівщині.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    McDonald's продає свій бізнес у рф російському нафтовику

     • 111541 переглядiв

    Суд дозволив заарештувати Януковича у ще одній справі

     • 74539 переглядiв