mzs-dalo-rekomendatsiyi-ukrayintsyam-v-yaponiyi-cherez-tayfun

МЗС дало рекомендації українцям в Японії через тайфун

 • 10948 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Громадян України, які зараз перебувають у Японії чи планують туди їхати, попередили про погіршення погодних умов та припинення усіх видів транспортного сполучення. Про це повідомляє УНН із посиланням на сторінку Департаменту консульської служби МЗС України у Facebook.

"У зв’язку із наближенням потужного тайфуну, 12-13 жовтня 2019 року практично на всій території Японії очікується різке погіршення погодних умов. У зв’язку з цим планується часткове чи повне припинення усіх видів транспортного сполучення. Просимо врахувати небезпечні погодні умови та інші ускладнення під час планування подорожі до Японії", - йдеться у повідомленні.

У випадку потрапляння у надзвичайні ситуації на території Японії громадянам України рекомендували звертатися на "гарячу лінію" Посольства України в Японії за номером телефону +81-90-1775-4206, адресу електронної пошти: emb_jp@mfa.gov.ua або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: +38(044) 238 16 57, адресу електронної пошти: cons_or@mfa.gov.ua.

Нагадаємо, до Японії наближається тайфун "Хагібіс". Вважається, що він може стати найсильнішим за 60 років.

Українські Національні Новини

Політика