mzs-gretsiyi-povidomilo-pro-zagibel-na-donbasi-dvokh-etnichnikh-grekiv-vid-ruk-ukrayinskikh-viyskovikh

МЗС Греції повідомило про загибель на Донбасі двох етнічних греків від рук українських військових

 • 37118 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. МЗС Греції заявило про необхідність захисту грецької громади в Україні після загибелі двох етнічних греків та поранення ще двох у селі Гранітне на Донеччині, яке, за їхніми словами, здійснили українські військові. Про це пише УНН із посиланням на заяву грецького МЗС.

Цитата

"Ми висловлюємо глибоку скорботу у зв'язку з раптовою смертю двох експатріантів та тяжким пораненням ще двох людей у селі Гранітне, яке розташоване неподалік лінії зіткнення на сході України. Також висловлюємо щирі співчуття сім'ям загиблих та побажання якнайшвидшого одужання постраждалим. За наявними даними, винуватцями подвійного вбивства є троє військовослужбовців української армії, які зв'язалися з вищевказаними емігрантами з незначного приводу", - ідеться в повідомленні.

Деталі

Також зазначили, що міністр закордонних справ Нікос Дендіас планує провести телефонну розмову зі своїм українським колегою Дмитром Кулебою, "щоб знову наголосити на необхідності захисту грецької громади в Україні".

Нагадаємо

Російсько-окупаційні війська і далі ігнорують  домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи. Упродовж минулої доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Естонія не планує евакуювати своє посольство в Києві

     • 12815 переглядiв

    Греція закликала своїх громадян покинути Україну

     • 18588 переглядiв