mzs-norvegiyi-posilyuye-rekomendatsiyi-schodo-podorozhey-ukrayini-bilorusi-ta-rosiyi

МЗС Норвегії посилює рекомендації щодо подорожей України, Білорусі та Росії

 • 27909 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. У зв’язку з серйозною та непередбачуваною ситуацією з безпекою Міністерство закордонних справ Норвегії рекомендує не виїжджати в Україну та закликає громадян Норвегії покинути країну. Про це повідомляє УНН з посиланням на портал відомства.

Деталі

Міністерство закордонних справ Норвегії також рекомендує не виїжджати або перебувати в Росії ближче 250 км від українського кордону. Причиною цього є напружена ситуація з безпекою та значне нарощування сили.

З цієї ж причини застерігають не їздити по всій Білорусі, крім столиці Мінська. Зміни в рекомендаціях щодо подорожей набувають чинності відразу.

Цитата

"Якщо ви перебуваєте в цих районах, ми рекомендуємо вам скористатися можливостями комерційного виходу. Зверніться до своєї страхової компанії за будь-якою практичною допомогою. Зробіть ретельну оцінку власної безпеки. Уважно слідкуйте за ситуацією в надійних міжнародних та національних ЗМІ. У разі погіршення ситуації з безпекою МЗС матиме обмежені можливості допомагати громадянам Норвегії в цих районах", - йдеться у повідомленні.

Також МЗС Норвегії радить зареєструватися в програмі Reiseklar або на порталі reseregistrering.no, аби норвезька влада могла зв’язатися і надати важливі повідомлення.

Нагадаємо

Міністерство закордонних справ Великої Британії випустило попередження для своїх громадян, в якому радить не їздити в Україну, а тим, хто там перебуває, виїхати зараз, поки що доступні комерційні рейси.

Українські Національні Новини

Новини Світу