mzs-v-detalyakh-proinformuvalo-mizhnarodnikh-partneriv-pro-vbivstvo-ukrayinskogo-medika-na-donbasi-kuleba

МЗС в деталях проінформувало міжнародних партнерів про вбивство українського медика на Донбасі - Кулеба

 • 12893 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Міністерство закордонних справ України в деталях проінформувало міжнародних партнерів щодо вбивства на Донбасі українського медика, що відбулось минулого тижня. Про це на брифінгу у вівторок розповів міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, передає кореспондент УНН.

"Минулого тижня відбулось віроломне вбивство українського медика на Донбасі. Ми провели роботу з нашими міжнародними партнерами, вони були у деталях проінформовані про те, що сталось. Ми знаємо вже щохвилинно картину того, що сталось, і є всі підстави вважати, що йдеться саме про воєнний злочин і віроломне свідоме вбивство українського медика. Це ганебне вбивство засудили наші партнери, серед них Європейський Союз, Велика Британія та Сполучені Штати, і я хочу подякувати їм за те, що вони швидко відреагували і почули українську сторону у цьому питанні", - сказав Кулеба.

Нагадаємо, 13 липня незаконні збройні формування на Донбасі обстріляли групу українських військових, які проводили евакуацію тіла бійця ЗСУ у районі н.п. Зайцеве. Унаслідок ворожого вогню військовий медик загинув, один військовослужбовець отримав поранення, ще один — бойове травмування.

Українські Національні Новини

Політика