mzs-vislovilo-protest-proti-rishennya-verkhovnogo-sudu-rf-u-spravi-griba

МЗС висловило протест проти рішення Верховного суду РФ у справі Гриба

 • 7454 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Міністерство закордонних справ України висловлює рішучий протест Російській Федерації у зв’язку з неправомірним рішенням військової колегії Верховного суду РФ у справі громадянина України Павла Гриба. Про це УНН повідомили у прес-службі МЗС України.

"Російський суд зухвало відхилив аргументи адвокатів щодо відсутності доказової бази і складу злочину у діях Павла, підтримав сфабриковані звинувачення у терористичній діяльності та безсоромно відправив молодого хлопця на 6 років до колонії", йдеться у заяві відомства.

Це рішення російського суду, як і усі рішення щодо інших безпідставно засуджених в РФ громадян України, в очах усього світу є ще одним свідченням повної відсутності в Росії будь-якого правосуддя і справедливості, наполягають в МЗС України.

МЗС закликає міжнародну спільноту засудити неправомірне рішення російського суду щодо громадянина України П.Гриба і вимагати безумовного звільнення усіх громадян України, яких кремлівський режим тримає у заручниках на території Росії та в окупованому українському Криму.

Нагадаємо, Верховний суд РФ визнав "законним" вирок українцю Павлу Грибу, засудженому на шість років колонії в Росії.

Українські Національні Новини

Суспільство