mzs-zvernulosya-do-amazon-z-prokhannyam-znyati-z-prodazhu-tovari-z-simvolikoyu-dnr

МЗС звернулося до Amazon з проханням зняти з продажу товари з символікою "ДНР"

 • 10620 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Посольство України в США офіційно звернулося до засновника Amazon Джеффа Безоса з наполегливим закликом зняти з веб-сайту amazon.com товари з символікою терористичної організації “ДНР”. Про це повідомляє УНН з посиланням на повідомлення Посольства України в США у Facebook. 

"Посольство України в США офіційно звернулося до засновника Amazon Джеффа Безоса з наполегливим закликом зняти з веб-сайту amazon.com товари з символікою терористичної організації “ДНР”, а також до керівництва компанії eBay Inc. щодо вжиття аналогічних заходів стосовно продукції з символікою так званих “ЛНР” та “ДНР”", - сказано у повідомлені. 

Крім того, дипломатичною установою до зазначеної ситуації було привернуто увагу Адміністрації Сполучених Штатів, включаючи керівництво Державного департаменту, Міністерства торгівлі та Міністерства фінансів США.

Як повідомляв УНН, три країни Балтії - Естонія, Латвія і Литва - розкритикували американську мережу супермаркетів Walmart через продаж онлайн футболок та інших продуктів з емблемами Радянського Союзу, попросивши прибрати їх з полиць. Пізніше американська компанія Walmart пообіцяла вилучити з продажу одяг з символікою СРСР. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інститут нацпам’яті відреагував на “радянський” одяг Adidas

Українські Національні Новини

Політика