n-a-2

Після вибуху на аеродромі "Саки" путін звільнив командувача чорноморського флоту росії

 • 254051 переглядiв

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Після вибухів на аеродромі Саки в Криму російський президент звільнив воєначальника, командувача чорноморського флоту росії ігоря осипова. Про це написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, повідомляє УНН.

Цитата

"Сьогодні стало відомо про звільнення командувача покидька ігоря осипова", - написав Геращенко у своєму Telegram.

Деталі

Він додав, що Осипова замінить "інший покидьок", віце-адмірал – віктор соколов.

Доповнення

У Генштабі в четвер повідомили, що в росії продовжуються репресивні заходи щодо вищого та старшого офіцерського складу збройних сил російської федерації через провали стратегічних планів на українському напрямі. Після вибухів на аеродромах “Саки” та “Зябрівка” очікуються нові кадрові рішення щодо керівного складу.

Близько 30-40% генералів і офіцерів, які брали участь у плануванні "спеціальної військової операції", усунуті від виконання службових обов'язків і перебувають під слідством.

Заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗС України бригадний генерал Олексій Громов повідомив, що за наявними даними, міністр оборони Росії Сергій Шойгу і начальник генерального штабу збройних сил Російської Федерації генерал Валерій Герасим залишаються на посадах виключно для запобігання дискредитації вищого військово-політичного керівництва.

Українські Національні Новини

Війна