n-kholodnitskiy-ochikuye-vid-detektiviv-klopotannya-pro-obrannya-zapobizhnogo-zakhodu-m-okhendovskomu

Н.Холодницький очікує від детективів клопотання про обрання запобіжного заходу М.Охендовському

 • 8892 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький досі чекає від детективів НАБУ клопотання про обрання запобіжного заходу голові ЦВК Михайлу Охендовському. Про це він повідомив  журналістам, передає кореспондент УНН.

“Навіть якщо не буде 100% впевненості у доказовій базі, все одно ці справи підуть до суду”, — сказав Н.Холодницький.

За його словами справа М.Охендовського перша, у якій слідство зібрало докази, які хотіло.

"Якщо він не з’явився (на допит — ред.), я даю повну свободу дій детективам, я досі від них чекаю клопотання про обрання запобіжного заходу, який вони визначать і бачать, що він доцільний",- сказав керівник САП.

Він зазначив, що в разі, якщо Н.Охендовський і надалі не з’являтиметься на допити, його оголосять у розшук.

Нагадаємо, 13 грудня керівник Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підписав підозру у вчиненні злочину голові Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському.

Як повідомляв УНН, 13 грудня голові Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському НАБУ вручили повідомлення про підозру в аеропорту "Бориспіль".

За інформацією прес-служби НАБУ, 13 грудня детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили голові Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 та ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України (“Одержання хабарів у великому та особливо великому розмірах особою, яка займає особливо відповідальне становище”). Вказані статті діяли на момент скоєння злочину.

Українські Національні Новини

Політика