n-savchenko-zapevnyaye-scho-svidomo-pishla-na-rizik-schob-vizvoliti-ukrayinskikh-polonenikh

Н.Савченко запевняє, що свідомо пішла на ризик, щоб визволити українських полонених

 • 11294 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Народний депутат Надія Савченко повідомила, що свідомо пішла на ризик своїм життям, щоб визволити наших українських полонених й довести гуманітарну складову мінського поцесу до фіналу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"...я зараз свідомо пішла на ризик своїм життям, щоб визволити наших українських полонених й довести гуманітарну складову мінського поцесу до фіналу. Прошу підтримки в України і світу. Мені дуже не легко, але я борюсь!", - написала Н.Савченко.

Проте нардеп не уточнила, де вона зараз перебуває, а також не прокоментувала інформації про нібито підбурування військових у донецькому аеропорту.

Нагадаємо, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк підтвердив, що нардеп Надія Савченко дійсно закликала українських військових до державного заколоту.

Нагадаємо, народний депутат від БПП Тетяна Ричкова звернулася до Генеральної прокуратури та Служби безпеки України щодо порушення кримінальної справи стосовно народного депутата Надії Савченко “за підбурювання військовослужбовців Збройних сил України до повалення державного ладу”.

Згодом Глава Служби безпеки України Василь Грицак дав доручення військовій контррозвідці перевірити інформацію щодо підбурювання народним депутатом Надією Савченко військових у донецькому аеропорту.

Крім того, керівник апарату СБУ Олександр Ткачук повідомив, що СБУ може відкрити кримінальне провадження щодо народного депутата Надії Савченко у разі достатніх доказів найближчими днями.

Українські Національні Новини

Політика