na-adminmezhi-z-aneksovanim-krimom-rosiyanka-namagalas-dati-prikordonniku-100-dolariv-khabara

На адмінмежі з анексованим Кримом росіянка намагалась дати прикордоннику 100 доларів хабара

 • 15144 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. На адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом громадянка Росія намагалась незаконно потрапити на територію анексованого півострова, запропонувавши прикордоннику хабар у сумі 100 доларів. Про це УНН повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби. 

Так, сьогодні в КПВВ "Каланчак" прибула громадянка Росії. Росіянка, із посвідкою на постійне проживання в Україні, лагодилася потрапити до ТОТУ АР Крим.

Прикордонники Херсонського загону роз'яснили жінці про вимоги розпорядження КМУ 291-р від 14.03.2020 та відмовили у виїзді з материкової частини України.

Ймовірно, 47-річна громадянка РФ сподівалася на "виняток" для себе та запропонувала співробітнику Держприкордонслужби неправомірну вигоду в розмірі 100 доларів США.

Наразі правопорушницю передано Нацполіції. У діях росіянки вбачається вчинення кримінального злочину, передбаченого ст.369 ККУ.

Нагадаємо, російському журналісту на три роки заборонили в’їзд в Україну через незаконний перетин кордону у закритому пункті пропуску ТОТ АР Крим у 2018 році.

Українські Національні Новини

Політика