na-avtomobili-sestri-savchenko-porizali-kolesa

На автомобілі сестри Савченко порізали колеса

 • 10321 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Невідомі особи порізали колеса на автомобілі сестри заарештованого народного депутата Надії Савченко Віри Савченко. Відповідне відео вона розмістила на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Як видно з відео, у автомобіля, який припаркований біля будинку Савченко, ножем порізані колеса по правому борту транспортного засобу.

У коментарі до цього інциденту В.Савченко сказала: "Мабудь варто вже звертатися до правоохоронних органів. Тому що закладки на вибухівки, прорізані колеса – це, у принципі те, що я очікувала. Тому, шановні друзі будемо слідкувати за подіями… Будемо викликати поліцію і фіксувати".

За її словами, сьогодні її треба було їхати у справах Фонду Н.Савченко, але зараз немає на чому.

Нагадаємо, слідчі повернули вилучене майно з благодійного фонду народного депутата Надії Савченко.

Як повідомляв УНН, у ВР Савченко затримали, зачитавши їй повідомлення, у чому її підозрюють: злочини, передбачені ч.1 ст.109, ч.1 ст.14 ч.2 ст.28 ч.1 ст.109, ч.1 ст.14 ч.2 ст.28 ст.112, ч.1 ст.14 ч.3 ст.258, а також ч.1 ст.258-3 ККУ. Генпрокурор Луценко раніше заявив, що є незаперечні докази того, що Савченко особисто планувала провести терористичний акт в парламенті.

Нагадаємо, харківський адвокат екс-мера Слов’янська Нелі Штепи, бойовика на прізвисько “Топаз” і екс-президента Віктора Януковича Олексадр Шадрин захищатиме заарештованого народного депутата Надію Савченко.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП