na-blokpostu-bilya-slovyanska-zatrimali-zlochintsya-scho-perekhovuvsya-vid-politsiyi

На блокпосту біля Слов'янська затримали злочинця, що переховувся від поліції

 • 6204 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. На блокпосту біля Слов'янська затриманий злочинець, який півтори роки переховувався від вінницьких правоохоронців. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Донецької області.

На блокпосту Слов’янська правоохоронці зупиненили автобус сполученням Харків-Краматорськ. Коли поліцейські запропонували пасажирам пройти до службового модулю для перевірки документів, один з них став проявляти ознаки занепокоєння. Чоловік повідомив, що проспав свою зупинку в Ізюмі Харківської області і тому збирається терміново ловити “попутку” щоб повертатися назад.

Виявилось, що цей громадянин 1980 року народження знаходиться в активному розшуку по Вінницькій області за ч.4 ст.296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України. Після цього на блокпост була викликана слідчо-оперативна група Слов’янського відділу поліції.

Затриманий пояснив, що у травні 2015 він став учасником конфлікту, в ході якого дістав травматичний пістолет і розстріляв свого опонента. В результаті потерпілого було доставлено до лікарні, а правопорушник відразу втік. Чоловік розповів, що вже був двічі судимий за крадіжку й шахрайство, тому вирішив переховуватися від правосуддя. Півтора року він жив у знайомих, працював охоронцем садів далеко від великих населених пунктів й намагався поменше “світитись”.

Новий рік розшукуваний вирішив зустріти у родича в Краматорську, однак, не врахував “специфіки” роботи правоохоронців Донеччини. Тепер на нього чекає від трьох до семи років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП