na-bukovini-na-kordoni-viyavili-kontrabandu-baloniv-z-kholodoagentom

На Буковині на кордоні виявили контрабанду балонів з холодоагентом

 • 9936 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. У Чернівецькій області, на кордоні з Румунією, прикордонники спільно з митниками виявили буковинця, який намагався в незаконний спосіб провести балони з холодоагентом. Про це УНН повідомили у прес-службі Чернівецького прикордонного загону.

Чоловіка із прихованим вантажем виявили в пункті пропуску "Порубне", учора близько 17-ї години, коли той намагався покинути Україну. Сім балонів по 11 кілограмів кожний, прикордонники виявили в спеціально виготовленому тайнику салону автомобіля, в ході спільного поглибленого огляду мікроавтобуса. Попередньо чоловік намагався переправити балони на територію Румунії.

За спробу незаконного переміщення товару через кордон, 23-річного буковинця працівники пункту пропуску позбавили товару й транспортного засобу марки Mercedes-Benz, 1998 року випуску. Загальна сума вилученого становить понад 224 тисячі гривень.

Холодоагент або холодильний агент — це робоча речовина холодильної машини, яка при кипінні або в процесі розширення забирає теплоту від охолоджуваного об'єкта і потім після стиснення передає її охолоджувальному середовищу (воді, повітрю тощо).

Нагадаємо, чоловік намагався контрабандою провезти зброю до ЄС.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП