na-bukovini-nevidomi-napali-na-budinok-i-pobili-podruzhzhya

На Буковині невідомі у масках напали на будинок і побили подружжя

 • 10920 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Проти ночі на середу на спецлінію 102 надійшло повідомлення від голови Луковецької сільської ради, що двоє невідомих осіб в масках проникли до житла 53-річного чоловіка та 55-річної дружини села Луковиця Глибоцького району Чернівецької області, застосовавши фізичну силу вимагали у потерпілих грошові кошти. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУНП в Чернівецькій області.

Побивши власника та його дружину, яку в подальшому зачинили в підвалі зловмисники пригрожували йому та почали вимагати гроші. Чоловіку вдалося втекти та покликати на допомогу. У цей час нападники не заволодівши цінними речами та коштами з місця події зникли.

На місце події одразу виїхало керівництво обласного управління Нацполіції, слідчо-оперативні групи ГУНП та Глибоцького відділення поліції, управління карного розшуку, кінологи, а також криміналістична лабораторія.

Поліцейські відпрацьовують район вчинення злочину. Проводиться огляд місця події, подворовий обхід прилеглої території, встановлюються й опитуються можливі свідки та очевидці.

На пошуки зловмисників орієнтовано особовий склад усіх підрозділів поліції області. Потерпілих доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці з тілесними ушкодженнями.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на Буковині скоєно розбійний напад на подружжя пенсіонерів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На сьогодні встановлено ціну на банківські метали

     • 10322 переглядiв

    Офіційний курс гривні встановлено на рівні 24,20 грн/долар

     • 11111 переглядiв

    На Сумщині побудують сучасний біатлонний комплекс

     • 11815 переглядiв

    У Дніпрі затримали чоловіка, який нападав на жінок

     • 9172 переглядiв

    Світовий банк очікує зростання держборгу України у 2020 році

     • 11242 переглядiв