na-bukovini-suditimut-bandu-yaka-napala-na-golovu-sudu

На Буковині судитимуть банду, яка напала на голову суду

 • 5430 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Прокуратура Чернівецької області затвердила та передала до суду обвинувальний акт відносно організатора та трьох учасників організованої злочинної групи, які у липні 2017 року вчинили розбійний напад на голову одного з судів Чернівецької області, передає УНН з посиланням на прес-службу ГПУ.

"Встановлено, що 27-річний чернівчанин організував злочинну, стійку, озброєну вогнепальною зброєю банду з метою здійснення ряду нападів на окремих громадян. До складу вказаного злочинного угрупування обвинувачений залучив трьох своїх знайомих, з якими спільно проходив військову службу в зоні проведення АТО," - йдеться в повідомленні.

Так, після досягнення згоди всіма учасниками групи, детально вивчивши декларації держслужбовців та посадовців, зловмисники вирішили здійснити напад на сім’ю голови одного з судів Чернівецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кіровоградщині чоловік за убивство дружини отримав 14 років в'язниці

Повідомляють, 10 липня близько 6 години ранку обвинувачені прийшли до помешкання потерпілого, напали на нього та його дружину, застосовуючи фізичне насильство та погрожуючи застосуванням вогнепальної зброї, заволоділи грошовими коштами в сумі майже 11 тис. євро.

Обвинуваченим загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП