na-bukovini-za-dobu-u-dtp-postrazhdali-10-osib

На Буковині за добу у ДТП постраждали 10 осіб

 • 9060 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. У Новоселицькому районі рейсовий автобус зіткнувся з мікроавтобусом, а на Вижниччині легковий автомобіль допустив зіткнення з мотоциклом. Під час дорожньо-транспортних пригод постраждали 10 осіб. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУНП у Чернівецькій області.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення про автопригоду, яка сталася на одній із автодоріг з сполученням "Житомир-Чернівці" поблизу села Динівці Новоселицького району.

На місце автопригоди виїхала слідчо-оперативна група Новоселицького відділення поліції. Поліцейські встановили, що 59-річний водій рейсового автобуса "МАН" не впорався з керуванням та допустив зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen Transporter під керуванням 29-річного місцевого жителя.

Внаслідок ДТП постраждали 9 пасажирів авто Volkswagen, серед них 5 дорослих та 4 дітей. Потерпілих доставлено до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості.

Іншу дорожньо-транспортну пригоду задокументували поліцейські Вижницького відділення поліції.

Автопригода сталася поблизу села Чорногузи Вижницького району.

На місце події одразу виїхали поліцейські сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Вижницького відділення поліції. Правоохоронці встановили, що 60-річний водій автомобіля "ВАЗ" здійснюючи виїзд із другорядної дороги на головну, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з мотоциклом марки VENOM під керуванням 22-річного жителя Вижницького району.

Внаслідок автопригоди мотоцикліста доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги з тілесними ушкодженнями.

За вказаними фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Порушникам загрожує до трьох років обмеження волі.

Нагадаємо, на Буковині в ДТП постраждали п'ятеро людей, в тому числі, дитина.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП