na-bukovini-zitknulisya-dva-mikroavtobusi-ye-zagibliy

На Буковині зіткнулися два мікроавтобуси, є загиблий

 • 14909 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Сьогодні, 10 січня, поблизу села Динівці Новоселицького району зіткнулися два мікроавтобуси. Внаслідок зіткнення двох транспортних засобів одна людина загинула, шестеро травмувалися. Рух транспортних засобів тимчасово обмежено. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

"В обід 10-го січня о 13 годині на автодорозі поблизу села Динівці Новоселицького району зіткнулися два мікроавтобуси", - йдеться у повідомленні.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції області та Новоселицького ВП, а також працівники Управління державної служби надзвичайних ситуацій Чернівецької області.

За попередньою інформацією один чоловік отримав травми не сумісні з життям та помер на місці пригоди, шестеро з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доправляють до лікарні.

Патрульна поліція Чернівецької області звертає увагу, що у зв'язку з ДТП на автодорозі Н-03, 334 кілометр, в районі с. Динівці рух транспортних засобів тимчасово обмежено.

Нагадаємо, дорожньо-транспорта пригода за участю бронемашини, яка належить Збройним силам України, сталася на вулиці Балківській в районі центрального автовокзалу в Одесі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП