na-cherkaschini-perekinulasya-ta-zagorilasya-avtotsisterna-iz-palivom-ye-zagibliy

На Черкащині перекинулася та загорілася автоцистерна із паливом, від опіків помер водій

 • 16249 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. ​​​​У Черкаській області рятувальники ліквідували масштабну пожежу на трасі: внаслідок ДТП перекинулася автоцистерна з пальним та зайнялася, водій помер в лікарні від отриманих опіків. Про це повідомляє пресслужба ДСНС, інформує УНН.

"7 липня, майже півтори години рятувальники одразу трьох пожежних підрозділів ліквідовували наслідки дорожньо-транспортної пригоди, що сталась на трасі Н-1 "Київ-Знам'янка". За попередніми даними, близько опівночі, водій автомобіля МAN з причепом, не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та допустив перекидання автомобіля, що перевозив пальне у цистерні. Внаслідок події стався розлив пального, яке миттєво спалахнуло", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час боротьби з пожежею, рятувальникам, що оперативно прибули на місце, вдалось знайти і винести із вогню водія, який отримав важкі опіки всього тіла.

"Потерпілого було терміново госпіталізовано до Кам’янської ЦРЛ. Врятувати життя 25-річного чоловіка не вдалось, через дві години від отриманих пошкоджень він помер", - повідомили надзвичайники.

Як повідомлялося раніше в УНН, на Черкащині внаслідок ДТП постраждали шість осіб, серед них троє дітей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    АЕС виробили найбільше електроенергії за добу

     • 11991 переглядiв

    Кількість загиблих у Японії через зливи досягла 52

     • 13877 переглядiв