na-cherkaschini-vsi-viborchi-dilnitsi-vidkrilis-vchasno

На Черкащині всі виборчі дільниці відкрились вчасно

 • 9961 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. На території Черкаської області всі виборчі дільниці відкрились вчасно і працюють у штатному режимі. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції, передає УНН.

"На території області працює 7 окружних виборчих комісій та 1097 дільничних виборчих комісій. Для забезпечення охорони публічного порядку на виборчих дільницях та в місцях розташування окружних і територіальних виборчих комісій, а також на вулицях та в громадських місцях залучено понад 2100 працівників поліції та військовослужбовців Національної гвардії України", - повідомили у прес-службі.

Нагадаємо, другий тур виборів Президента України проходить у неділю, 21 квітня. Виборчі дільниці відкрились о 8:00 та закриються о 20:00.

Місця голосування перебувають під посиленою охороною поліції та рятувальників.

Другий тур виборів Президента проходить на всій території України, окрім тимчасового окупованого Криму і окремих районів Донецької і Луганської областей.

Для проведення виборів утворено 199 територіальних виборчих округів та один закордонний виборчий округ, а також близько 30 тисяч дільничних виборчих комісій. За кордоном працюватиме 101 виборча дільниця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП