na-cherkaschini-zareyestrovano-5-novikh-vipadkiv-koronavirusu-1

На Черкащині зареєстровано 5 нових випадків коронавірусу

 • 15960 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Станом на 3 червня, на Черкащині зареєстровано вже 416 інфікованих коронавірусом осіб. Про це повідомляє Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України, передає УНН.

"За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ "Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України" повідомляємо, що в області зареєстровано 416 випадків коронавірусної інфекції, 16 хворих померло та 320 хворих одужало. Захворювання зареєстровані на 20 адмінтериторіях в містах Черкаси, Cміла, Умань, у Золотоношському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському та Тальнівському районах", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, черкаських медиків почали страхувати на випадок інфікування COVID-19.

Ініціатива належить об'єднанню влади та благодійників "Спільнодія Черкащини: здолати COVID-19", основними партнерами якої є обласна держадміністрація, ГО "Молода Черкащина", Черкаське агентство регіонального розвитку та Благодійна організація "Благодійний фонд" МХП-Громаді "(виробник курятини "Наша Ряба").

Страхові поліси покривають 5 тис. грн витрат при стаціонарному лікуванні і будуть діяти 12 місяців.

Українські Національні Новини

Суспільство