na-cherkaschini-zareyestrovano-ponad-340-infikovanikh-koronavirusom-osib

На Черкащині зареєстровано понад 340 інфікованих коронавірусом осіб

 • 10732 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Станом на 12 травня на Черкащині зареєстровано 343 інфікованих коронавірусом осіб. Про це повідомляє Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України, передає УНН.

"За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID - 19, який проводиться фахівцями ДУ "Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України" повідомляємо, що в області зареєстровано 343 випадки коронавірусної інфекції, 12 хворих померло та 147 хворих одужали.

Захворювання зареєстровані на 18 адмінтериторіях в м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотонішському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопілському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському та Христинівському районах", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що за добу досліджено 48 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, Черкащина найкраще забезпечена засобами захисту медиків. Водночас, благодійники продовжують надавати лікарням усе необхідне. Черкаська обласна, міська інфекційна та центральна районна лікарні нещодавно повторно отримали допомогу на загальну суму понад 2,4 млн грн від агрохолдингу МХП та їх благодійної організації "Благодійний фонд МХП-Громаді".

Загалом МХП надав країні 84 млн грн.

Довідка УНН: МХП - найбільший виробник курятини в Україні, найпопулярніша торгова марка - "Наша Ряба". Власник компанії Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство