na-cherkaschini-zareyestrovano-ponad-600-infikovanikh-koronavirusom-osib

На Черкащині зареєстровано понад 600 інфікованих коронавірусом осіб

 • 9420 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Станом на 22 червня, на Черкащині зареєстровано 603 інфіковані короновірусом особи. Про це повідомляє Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України, передає УНН.

"За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ "Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України" повідомляємо, що в області зареєстровано 603 випадки коронавірусної інфекції, 21 хворий помер та 393 хворих одужало.

Захворювання зареєстровані на 22 адмінтериторіях в м. Черкаси, Cміла, Умань, Золотоніському, Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Звенигородському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському, Жашківському та Тальнівському районах", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, благодійники Черкащини з об’єднання “Спільнодія” зібрали 19 млн грн на потреби лікарень. На минулому тижні один з головних партнерів об’єднання, компанія МХП (Наша Ряба) передала лікарням 5 апаратів ШВЛ, які оснащені “ітелектуальними” режимами. Вартість кожного з них – 700 тис. грн.

"Для нашого фонду дуже важливою є висока оцінка обладнання з боку медиків. Всі вони відзначають, що передані апарати відповідають сучасним стандартам, є високотехнологічними, мобільними та зручними у керуванні", - зазначила директорка Благодійного фонду "МХП - Громаді" Тетяна Волочай.

Українські Національні Новини

Суспільство