na-cherkaschini-zareyestrovano-vzhe-552-infikovani-koronavirusom-osobi

На Черкащині зареєстровано вже 552 інфіковані коронавірусом особи

 • 9072 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Станом на 15 червня, на Черкащині зареєстровано 552 інфіковані короновірусом особи. Про це повідомляє Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України, передає УНН.

"За результатами щоденного моніторингу за захворюваністю на COVID-19, який проводиться фахівцями ДУ "Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України" повідомляємо, що в області зареєстровано 552 випадки коронавірусної інфекції, 19 хворих померло та 358 хворих одужало.

Захворювання зареєстровані на 22 адмінтериторіях в м. Черкаси, Cміла, Умань,Золотоніському,Городищенському, Кам’янському, Лисянському, Канівському, Смілянському, Звенигородському, Маньківському, Черкаському, Уманському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Чорнобаївському, Шполянському, Монастирищенському, Христинівському, Звенигородському, Жашківському та Тальнівському районах", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що за добу досліджено 561 зразок біоматеріалу від хворих з підозрою на коронавірусну інфекцію, з діагнозом - пневмонія, а також контактні особи, які спілкувалися з хворими з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, черкаських медиків почали страхувати - на випадок інфікування коронавірусом.

Ініціатива належить об’єднанню влади та благодійників "Спільнодія Черкащини: здолати COVID-19", основними партнерами якої є обласна держадміністрація, ГО "Молода Черкащина", Черкаське агентство регіонального розвитку та Благодійна організація "Благодійний фонд "МХП-Громаді" (виробник курятини "Наша Ряба").

Страхові поліси покривають 5 тис. грн витрат при стаціонарному лікуванні і будуть діяти 12 місяців.

Українські Національні Новини

Суспільство