na-cherkaschini-zatrimali-17-nelegaliv-z-kitayu

На Черкащині затримали 17 нелегалів з Китаю

 • 9859 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Правоохоронці затримали 17 громадян Китаю, які нелегально перебували на території України. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції Черкаської області.

"У ході проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою "Мігрант" на території одного з підприємств міста Черкас було виявлено 17 громадян Китаю, які без відповідних дозвільних документів працювали на підприємстві", - зазначено у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що вказані громадяни перебувають на території України з порушенням міграційного законодавства.

Відносно дев’яти осіб складено адміністративні матеріали за статтею 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) КУпАП, відносно однієї особи складено адміністративні матеріали за статтею 204 (Порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів).

У прес-службі додали, що відносно трьох осіб прийнято рішення про примусове повернення на територію Китаю, ще трьом - скорочено строк перебування в Україні, відносно ще одного громадянина прийнято рішення про заборону його в’їзду на територію України.

Раніше УНН повідомляв, що в Одесі викрили 15 іноземців-нелегалів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП