na-cherkaschinu-priyizhdzhayut-palomniki-khasidi-pravookhorontsi-zabezpechuyut-bezpeku-ta-poryadok

На Черкащину приїжджають паломники-хасиди: правоохоронці забезпечують безпеку та порядок

 • 494219 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. До Черкаської області з нагоди святкування дня народження засновника брацлавського хасидизму Рабі Нахмана приїжджають паломники-хасиди з усього світу. Правоохоронці області повідомили, що забезпечують безпеку та порядок на території проведення релігійних заходів, передає УНН.

Деталі

Як інформує поліція області, відсьогодні в Умані працює зведений загін, сформований із працівників різних служб, зокрема: поліція діалогу, бійці батальйону поліції особливого призначення, кінологи, вибухотехніки та поліцейські Уманського районного управління поліції.

Серед основних завдань правоохоронців - недопущення кримінальних та адміністративних правопорушень, забезпечення публічного порядку у місцях компактного проживання та перебування паломників-хасидів.

Окрім того, на гостей міста поширюються всі обмеження пов'язані з воєнним станом, які діють на території Україн. Серед яких, перевірка документів на блокпостах та комендантська година, яка діє в період часу з 5 до 23 години.

Правоохоронці несуть службу цілодобово та в посиленому варіанті. На території перебування паломників діють піші патрулі.

Доповнення

28 вересня в Умані на Черкащині відзначили Рош га-Шана, куди прибуло понад 23 тисяч паломників-хасидів.

Українські Національні Новини

Суспільство