na-chernigivschini-mitnika-pidozryuyut-v-otrimanni-khabariv-za-bezpereshkodne-oformlennya-avtomobiliv

На Чернігівщині митника підозрюють в отриманні хабарів за безперешкодне оформлення автомобілів

 • 10698 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. На Чернігівщині оголосили про підозру митнику, який налагодив схему отримання хабарів за безперешкодне оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Чернігівської області.

"За версією слідства, службова особа митного посту Північної митниці Держмитслужби налагодила злочину схему одержання від громадян неправомірної вигоди за безперешкодне митне оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією, які ввозилися на митну територію України", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди за вчинення такою особою дій з використанням наданого їй службового становища) КК України триває, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

У разі доведення вини особі загрожує покарання до 4 років позбавлення волі.

Нагадаємо, керівника митного посту “Ковель” затримали на хабарі 12 тис. доларів США за безперешкодне оформлення автомобілів, наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП