na-chernigivschini-vid-covid-19-oduzhali-dvi-osobi

На Чернігівщині від COVID-19 одужали дві особи

 • 13754 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. На Чернігівщині двоє пацієнтів, у яких було діагностовано COVID-19, одужали та були виписані з лікарень. Про це повідомив голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко у Facebook, передає УНН.

"Двоє пацієнтів, яким було діагностовано коронавірус, одужали та виписані з лікарень. Чоловік із Корюківки, із 31 березня лікувався в інфекційному відділенні Корюківської ЦРЛ. Вчора отримано повторний негативний результат полімеразної ланцюгової реакції пацієнта", - написав Прокопенко.

За його словами, ПЛР-тестування пройшли й медпрацівники, які контактували з хворими. Інфікування коронавірусом не виявлено.

"Також вже другий негативний ПЛР-тест засвідчив одужання жінки із села Комарівка, яка перебувала на госпіталізації у Борзнянській ЦРЛ", - зазначив Прокопенко.

Прокопенко розповів, що на лікуванні у цьому медичному закладі залишається 5 пацієнтів з коронавірусом.

"Що стосується безпосередньо Комарівки, то днями закінчився строк самоізоляції у 307 жителів села, які перебували у списках контактних осіб. Втім, таких залишається по Комарівці ще 57", - написав голова ОДА.

Як повідомлялося, в Україні на 9 годину 13 квітня зафіксовано 3102 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, з них 93 летальні.

Українські Національні Новини

Суспільство