na-chervoniy-giltsi-stolichnogo-metro-pripinyali-rukh-lyudina-vpala-na-koliyi

На червоній гілці столичного метро припиняли рух: людина впала на колії

 • 14176 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. На Святошино-Броварській гілці Київського метрополітену сьогодні зранку зупинився рух потягів через падіння людини на колії на станції "Святошин". Про це повідомила начальник прес-служби Київського метрополітену Наталя Макогон, передає УНН.

"На станції метро "Святошин" впав пасажир, його підняли, поїзди поїхали. Зупинка була незначна – дві хвилини", - зазначила речник метрополітену.

За її словами, рух потягів відновився протягом кількох хвилин. Пасажир, через падіння якого зупинилися потяги, не постраждав.

Втім, через невелику зупинку, потяги збилися з графіка і на станціях "червоної" гілки метро утворився натовп.
Зокрема велике скупчення пасажирів спостерігалося на ст. "Лівобережна". Там, для того, щоб зайти у вагон потягу, пасажирам необхідно було пропустити два-три потяги.

Нагадаємо, Станція Київського метрополітену “Політехнічний інститут” з 24 вересня по 5 жовтня не працюватиме на вхід через ремонт ескалатора.

20 вересня на станції київського метрополітену “Льва Толстого” біля турнікетів чоловікові похилого віку стало зле. Лікарі, які приїхали на виклик, констатували смерть дідуся.

Українські Національні Новини

Київ