na-dnipropetrovschini-cherez-tizhden-poshukiv-znayshli-tilo-zagiblogo-ribalki

На Дніпропетровщині після тижня пошуків знайшли тіло загиблого рибалки

 • 15546 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. У Дніпропетровській області через тиждень після початку пошуків водолази вилучили з водойми тіло загиблого рибалки. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС України.

Так, 15 червня о 13:13 до Служби порятунку "101" від правоохоронців надійшло повідомлення про факт зникнення чоловіка, який вночі рибалив на водосховищі, розташованому у Дніпровському районі міста Кам’янське.

"По прибуттю до місця події, з розповіді очевидця, рятувальники дізнались подробиці нещасного випадку, а саме: двоє чоловіків рибалили на водосховищі на надувних човнах на відстані близько 70-ти метрів один від одного, вночі обидва лягли спати, а на ранок один з човнів виявився пустим", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що працівники водолазної служби одразу організували роботи з пошуку тіла зниклого чоловіка.

"Шляхом занурення під воду було обстежено близько 6000 кв.м. акваторії водойми. Та пошуки не дали результатів. Через сильну течію, велику глибину та невизначеність ймовірного місця знаходження тіла, водолази були змушені припинити роботу", - зазначається у повідомленні.

Також 21 червня працівники 2-го взводу ДВГРЗ відновили пошукові роботи.

"При обстеженні поверхні водойми за допомогою гумового човна, рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка у воді на відстані 200 метрів від місцевого маяку", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, співробітники ДСНС доправили його до берега та передали працівникам поліції.

Нагадаємо, на Буковині в озері виявили потопельника, підозрюють самогубство.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП