na-dnipropetrovschini-cholovik-vistreliv-iz-pnevmata-v-oblichchya-oponentu

На Дніпропетровщині чоловік вистрелив із "пневмата" в обличчя опоненту

 • 11890 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. На Дніпропетровщині в ході конфлікту невідомий вистрелив 60-річному чоловіку в обличчя з пневматичного пістолету. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Дніпропетровській області.

"60-річний заявник повідомив, що на центральній площі у нього виник конфлікт з невідомим. Нападник з пістолета вистрелив потерпілому в обличчя, після чого втік з місця злочину. Повідомлення про злочин надійшло до Новомосковського відділу поліції 1 березня близько 00:15. На місце події направилася слідчо-оперативна група. Постраждалого госпіталізували до медичного закладу", - сказано у повідомленні.

Протягом доби працівники кримінальної поліції Новомосковського відділу встановили підозрюваного у стрілянині. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець, раніше судимий за крадіжки, угон автотранспорту та грабіж.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Пістолет та інші речові докази вилучили та направили на експертизу.
За даним фактом слідчі Новомосковського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури розпочато досудове розслідування даної події. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, на Київщині, у місті Узин Білоцерківського району, невідомий з пристрою для відстрілу набоїв, спорядженого гумовими кулями наніс тілесні ушкодження одному поліцейському, іншому – завдав руками побоїв.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП