na-dnipropetrovschini-cholovik-zgvaltuvav-nepovnolitnyu-padcherku

На Дніпропетровщині чоловік зґвалтував неповнолітню падчерку

 • 18133 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Чоловік зґвалтував свою дев'ятирічну падчерку у Дніпропетровській області. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"28 травня в Дніпропетровській області мати 1985 р.н. звернулася по медичну допомогу для своєї дев'ятирічної доньки. Дитина скаржилась на гострий біль внизу живота. Під час огляду лікарі виявили підозру на зґвалтування. Згодом цього ж дня до поліції звернулася з заявою мати дівчинки про те, що її чоловік, 1981 р.н., перебуваючи за місцем мешкання, здійснив насильницьке задоволення статевої пристрасті природнім способом з її малолітньою донькою 2008 р.н.", – написав Аброськін.

Як було встановлено, ввечері 27 травня мати дівчинки пішла на роботу до магазину у нічну зміну. Дитина залишилася вдома з вітчимом.

"Близько 22:00 дівчинка лягла спати, а вітчим дивився телевізор та пив пиво. При цьому останній перебував на підпитку уже другий день (святкував свій день народження). Близько другої години ночі чоловік захотів задовольнити статеву пристрасть, пішов до кімнати, де спала дівчинка, розбудив та зґвалтував її. Після чого ліг спати", – розповів Аброськін.

Коли мати вранці повернулася додому, дівчинка побоялася розповісти про те, що сталося. Вона сказала матері, що в неї дуже сильно болить живіт і попросила відвезти її до лікарні. Там все і з'ясувалося.

Нагадаємо, тіло неповнолітньої дівчинки з ознаками насильницької смерті знайшли на Дніпропетровщині. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП