na-dnipropetrovschini-dvoye-ditey-otrimali-travmi-cherez-vibukh-zapalu-granati

На Дніпропетровщині двоє дітей отримали травми через вибух запалу гранати

 • 17034 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. У місті Кам’янське двоє дітей отримали травми у результаті вибуху запалу від ручної гранати. Походження боєприпасу встановлюють, поліція відкрила провадження. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровської області.

"Поліція відкрила кримінальні провадження за фактом травмування двох дітей у місті Кам’янське. Попередньо встановлено, що під час гри у хлопців у руках вибухнув запал від ручної гранати", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що подія сталася 9 січня близько 19:00. У результаті вибуху 14-річний та 6-річний хлопці отримали травми рук, живота та обличчя. Наразі їх обох доставили до обласної дитячої лікарні.

"Встановлено, що вибух стався за місцем мешкання родини 6-річної дитини, де перебував у гостях підліток. За даним фактом слідчі Південного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за двома статтями ККУ- ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною). У рамках розслідування будуть встановлені обставини злочину та походження боєприпасу", - повідомили у поліції.

Нагадаємо, у Миколаєві 51-річний місцевий житель помер через вибух гранати, за попередніми даними, РГД-5, на подвір'ї приватного будинку, поліція підозрює самогубство.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП