na-dnipropetrovschini-ogolosili-shtormove-poperedzhennya

На Дніпропетровщині оголосили штормове попередження

 • 8594 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. У місті Дніпро та Дніпропетровській області очікується хуртовина й ожеледиця, у зв’язку із чим оголошено штормове попередження. Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Дніпропетровській області, передає УНН.

"Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології на 26 грудня 2018 оголошено штормове попередження. У м. Дніпро та по області очікується посилення західного вітру 15-20 м/с. Місцями хуртовина. На дорогах ожеледиця", - повідомили в прес-службі відомства.

За даними ДСНС, у Дніпропетровській області 26 грудня очікується хмарна погода. Вночі помірний, вдень невеликий сніг, місцями хуртовина, на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі 5-10 градусів, вдень 1-6 градусів морозу. По місту вночі 7-9 градусів, вдень 3-5 градусів морозу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців попередили про погіршення погодних умов

27 грудня збережеться хмарна погода. Вночі повсюдно помірний, вдень місцями невеликий сніг, слабка хуртовина, на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1-6 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

28 грудня буде також хмарно, але без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-9 градусів морозу, вдень 0-5 градусів морозу.

Нагадаємо, вчора у Дніпропетровській області між населеними пунктами Мишурин Ріг і Куцеволівка через негоду кілька годин стояли в заторі машини і маршрутки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП