na-dnipropetrovschini-pirotekhnikami-zneshkodzheno-zastarili-boyepripasi

На Дніпропетровщині піротехніками знешкоджено застарілі боєприпаси

 • 25964 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. 11 березня фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області залучались до робіт зі знешкодження застарілих боєприпасів. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУ ДСНС області.

О 11:50 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що у Криворізькому районі, 1 км на південь від села Гуляй Поле, під час прогулянки громадянином у лісосмузі виявлено застарілу гранату Ф-1, у кількості 1 одиниця.

Цього ж дня, о 12:00 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що у Солонянському районі, 0,5 км на схід від села Тритузне (балка), під час прогулянки з собакою громадянин виявив застарілий артилерійський снаряд АС-122мм, у кількості 1 одиниця.

Також, о 12:20 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що у Криворізькому районі неподалік селища Недайвода, під час прогулянки вздовж ставка громадянин виявив застарілий артилерійський снаряд АС-76 мм, у кількості 1 одиниця.

О 12:30 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що у місті Павлоград на вулиці Харківській неподалік житлового будинку, громадянин виявив застарілі вибухонебезпечні предмети у кількості 9 одиниць, а саме:

- артилерійський снаряд АС-45мм, у кількості 3 одиниці;
- артилерійський снаряд АС-176мм, у кількості 5 одиниць;
- артилерійський снаряд АС-100мм, у кількості 1одиниця.

Також, фахівці групи піротехнічних робіт залучались до робіт у місті Павлоград та Апостолівському районі.

Відділеннями групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області виявлені боєприпаси знищено шляхом контрольованого підриву.

Нагадаємо, на території аеропорту у Дніпрі знайшли боєприпаси часів Другої світової.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП