na-dnipropetrovschini-ribalka-provalivsya-pid-lid-ta-zaginuv

На Дніпропетровщині рибалка провалився під лід та загинув

 • 17520 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. На Дніпропетровщині загинув рибалка, який під час ловлі риби провалився під лід на відстані 15 метрів від берега. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

"16-го лютого о 00:01 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що у місцевий ставок села Нове Засілля П’ятихатського району під час ловлі риби чоловік провалився під лід", - сказано у повідомленні.

За викликом направлено черговий караул 54-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що на відстані 15 метрів від берега на глибині, приблизно, 2 метри чоловік провалився під лід.

Співробітники Служби порятунку за допомогою гумового човна, рятувальної мотузки та підручних засобів витягли чоловіка без ознак життя, 1955 року народження з води та доправили до берега.

Нагадаємо, на Житомирщині рибалка провалився під лід. Він півгодини кликав на допомогу, поки його не помітила випадкова перехожа, яка викликала рятувальників.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП