na-dnipropetrovschini-stalasya-smertelna-dtp-za-uchasti-dvokh-legkovikiv-ta-avtobusa

На Дніпропетровщині сталася смертельна ДТП за участі двох легковиків та автобуса

 • 12010 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. На Дніпропетровщині відбулося зіткнення двох легковиків, після чого один з них зіткнувся з автобусом. Внаслідок ДТП загинула одна людина, ще 12 отримали поранення. Про це повідомляє УНН із посиланням на ГУНП області.

Повідомляється, що ДТП сталася 8 січня близько 7-ї ранку в районі газостанції міста Нікополь за участі автобусу "Ікарус" та автомобілів Daewoo Nexia та Chevrolet Aveo.

"Як попередньо встановлено, спочатку відбулось зіткнення двох легкових автомобілів, після чого автомобіль Chevrolet зіткнувся з автобусом. Під час ДТП в автобусі перебувало приблизно 30 пасажирів. В результаті автомобільної аварії загинув пасажир автомобіля Daewoo Nexia. Також до лікарні доставлено водія та 9 пасажирів автобусу, водія автомобіля Chevrolet та автомобіля Daewoo", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, на Волині зіткнулись автобуси: постраждали вісім осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Місії ОБСЄ відмовили у в’їзді на окуповану територію

     • 12942 переглядiв

    На Запоріжжі прокуратура накрила підпільне казино

     • 17028 переглядiв